2008. október 19., vasárnap

RACE 07

Ez a játék a mai napig nem véletlenül örvend nagy sikernek az autószimulátoros körökben, mivel eredetben egy komplex játék ami több verseny szériát felölel, és mindezt kombinálja a szép grafikával.A játékban megtalálhatók Formula autók, a túraautók, és a prototípusok egyaránt. Ez a modell párosítás egészen egyedi hangulatot és élményt ad. Érdemes kipróbálni, mert aki szereti a túraautózás világát az ebben a játékban nem fog csalódni, de nem csak nekik, hanem minden egyes játékosnak, aki szereti a szimulátorokat.



GÉPIGÉNY:


Minimális gépigény:

CPU: 1.7 GHz Intel Pentium 4 or 100% compatible
RAM: 512 MB RAM
VGA: DirectX 9 compatible graphics card with 128 MB memory
OS: Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
HDD: 2.5 GB free space
DirectX: DirectX 9


Ajánlott gépigény:

CPU: 3 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible
RAM: 2 GB RAM
VGA: DirectX 9 compatible graphics card with 512 MB memory, Nvidia 6800 or better
OS: Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
HDD: 2.5 GB free space
DirectX: DirectX 9


Grafika:

Az autók nagy részletességig le vannak modellezve. Pozitívumnak tekinthetjük, hogy alacsony grafikai beállítások mellett is nagyon élvezhető a játék. Az autók mellett a pályák is jól sikerültek. A régi grafikus motor miatt a textúrák kicsit homályosak és a közönség papírból van. Annyit még meg kell jegyeznem, hogy régebbi grafikus driver mellett előfordulhat, hogy a textúrák elcsúsznak, de ezt egy driver frissítéssel orvosolhatjuk.

Hang:

A menü zenéje jól illik a játék feldobott hangulatához, bár én szívesen láttam volna a WTCC föcímének a zenéjét a játékban. Az autók hangjai nagyon jóra, karakteresre sikerültek. Sajnos a játék még mindig nem támogatja az 5.1-es hangrendszert, pedig jó szolgálatot tenne.

Online mod:

Az online modban a megszokott beállítási lehetőségekkel és funkciókkal találkozhatunk. Egy lényeges újításnak számít a World Ranking. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a saját leggyorsabb körünket összehasonlítsuk más játékostársakkal. Az adatainkat a RACE 07 szerverére feltöltve megtekinthetjük az időeredményeket, és igy akár egy másik országban élő játékos eredményeit is megnézhetjük.

Játékmenet:

  • Race event:
    Eben a játékmódban egy egész versenyhétvégén próbálhatjuk ki magunkat. Verseny előtt, ha kiválasztottuk a pályát és az autót, belőhetjük, hogy milyen erős szimulációt kérünk, és beállíthatjuk a körök és az ellenfelek számát, a gép vezérelte pilóták ügyességét, az időjárást, valamint a váltó típusát is.
  • Championship:
    Itt egy egész idény izgalmait élhetjük át és a pontok szapora gyüjtésével, harcolhatunk a bajnoki címért.
  • Additional events:
    Ezen az opción belül 2 játéktípus közül választhatunk a Time Trial és a Practice . A time trial modban saját időeredményünkkel versenyzünk, míg a practice mód egy szabadedzésnek felel meg.

  • Géposztályok
    -WTCC 1987, 2006, 2007
    -F 3000
    -Radical
    -Formula BMW
    -Caterham
    -Mini Cooper


GRAFIKA

9

90%

JÁTÉKMENET

8

TARTALOM

10

HANG

9

SZAVATOSSÁG

9

Nincsenek megjegyzések:

F1 2013 teszt

A Codemasters sokak örömére 2010-ben feltámasztotta tetszhalott állapotából az F1 szériát, viszont azóta is kapnak hideget-meleget az aktu...